Termeni si conditii


Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNEisi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Acest magazin virtual este intretinut si administrat de CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNEPersoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.cantinacluj.ro , va fi denumita Client. Adresa web www.cantinacluj.ro este proprietatea CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNEsi va fi denumita in continuare www.cantinacluj.ro . Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.cantinacluj.ro , vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului este proprietatea CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNEsi este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNEa oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.cantinacluj.ro in scopul copierii continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC REY INFINITY MSD SRL

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNEnu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii

CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNEnu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNEisi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNEfata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNE de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNE nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul www.cantinacluj.ro , se incadreaza in intervalul de 1 pana la 8 zile lucratoare. In cazuri exceptionale CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNE poate mari termenul de livrare.

Taxe suplimentare

Functie de locatia clientului si valoarea comenzii, CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNE poate percepe o taxa de transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie sa plateasca taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.cantinacluj.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.cantinacluj.ro , va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.cantinacluj.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNEva fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.